Select Page

Un total de 12 associacions han participat en el taller “Associacions i Ajuntament, teixint xarxes” que ha organitzat la regidoria de Benestar Social i que va tindre lloc ahir de 17 a 20 hores al Centre Social. Segons ha detallat l’edil de l’àrea, Gemma Córcoles, la jornada va ser “tot un èxit de participació”. A més, la regidora ha anunciat que la iniciativa continuarà el pròxim dia 22 d’abril també al Centre Social i a la mateixa hora on es preveu “augmentar el nombre d’associacions participants”.
L’objectiu de la iniciativa era assessorar i formar a les associacions per a l’elaboració de projectes i sol·licitud de subvencions. “Volíem informar les entitats sense ànim de lucre de les ferramentes de treball per a redactar projectes que beneficien a la ciutadania, establir un contacte directe entre l’Ajuntament i les associacions per a conéixer les seues necessitats i explicar-los que també poden sol·licitar les ajudes municipals i els tràmits que es necessiten per a tal fi”, ha afirmat la responsable de Benestar Social. A més, “els informem de les convocatòries per a subvencions que existixen a la Comunitat Valenciana tant en entitats públiques com a privades”, ha declarat l’edil.
Gema Córcoles també ha recordat que la partida pressupostària destinada a les subvencions que atorga l’Ajuntament ha augmentat “passant dels 15.000 euros de l’any passat als 35.000 euros d’enguany” mostrant així “l’interés de l’equip de Govern per col·laborar, en tot el possible, amb les associacions alteanes”.

Pin It on Pinterest