Select Page

Pepa Perles valora positivament l’activitat on “els jóvens coneixen gent d’altres països”


Ahir es va inaugurar l’ 11a edició del Mini Parlament Europeu que té lloc a Bellagio (Itàlia) fins a l’11 d’abril i on Altea està representada per dos jóvens del municipi. José Pérez i Claudia González, seleccionats pels instituts de secundària Bellaguarda i Altaia, respectivament, per a participar en esta iniciativa que engloba als 22 països de la Unió Europea que integren el Douzelage.
En esta ocasió, la temàtica sobre la qual treballaran els més de cent jóvens assistents es basarà en el llibre “El xicotet príncep” d’Antoine de Saint Exupéry.
Fins a Bellagio(Itàlia) també s’han desplaçat l’edil d’Educació i Agermanaments, Pepa Perles, i la regidora del Bloc, Pepa Narbó, qui han realitzat una valoració positiva de l’esdeveniment. “Este matí han començat els tallers on estan fent dansa, ritme, teatre o papiroflèxia i demà els alumnes representaran l’obra literària triada com a tema principal de la trobada. La veritat és que s’ho estan passant molt bé i es tracta d’una activitat molt bona per als jóvens on estan coneixent gent d’altres països”, ha afirmat Pepa Perles. En este sentit, Pepa Narbó ha puntualitzat que es tracta d’una “experiència magnífica” on “els xiquets disfruten d’una convivència ideal parlant cada un la seua llengua però entenent-se i, a més, es tracta d’una vivència molt interessant per a tots i totes”.
Els encarregats de donar la benvinguda a tots els participants en esta edició han sigut tant l’alcalde de Bellagio, Angelo Barindelli, com el president del Douzelage, Lucca Leoni.

Pin It on Pinterest