Select Page

Seguint amb el procés de normalització en la gestió de l’Ajuntament d’Altea, s’ha procedit, tal com obliga la llei, a la convocatòria del concurs públic per a l’adjudicació del servici d’arreplega d’animals abandonats. En esta ocasió, l’adjudicació ha correspost a l’Associació Asoka el Grande.


Esta associació està molt compromesa amb l’adopció d’animals, especialment gossos i gats. Tenint en compte que disposen d’una extensa pàgina web (www.asokaelgrande.org) en quatre idiomes amb més de 120 animals que esperen que algú els porte a sa casa, l’Ajuntament d’Altea en col·laboració amb Adaa (Associació per a la defensa dels animals d’Altea) i Asoka han decidit posar en marxa la campanya ADOPTA, NO COMPRES, que intenta conscienciar sobre la gravetat dels abandons i la responsabilitat que implica la tinença d’un animal de companyia. Els abandons s’incrementen a mesura que s’acosten els mesos d’estiu.


” En la seua trajectòria com a associació en defensa dels animals, Asoka ha aconseguit ja l’adopció de més de 1.000 gossos i gats, la qual cosa avala la seua trajectòria i el seu interés per donar un bon futur a què arriben a les seues instal·lacions”, ha afirmat la Regidora de Sanitat, Carolina Punset.


Tenen gossos adults i cadells així com gossos de raça i mescla, en perfectes condicions higièniques i sanitàries. Tots ells estan vacunats, esterilitzats i identificats amb microxip. “Existint tant animals abandonats de totes les edats i races, no té sentit comprar-los i no donar una oportunitat a qui més ho necessita” va afirmar la regidora.
Els que encontren un animal abandonat han de telefonar primer a la Policia Municipal d’Altea (96 584 55 11). Ells s’encarregaran de transmetre la informació a l’empresa adjudicatària.


Regidoria de Sanitat

Pin It on Pinterest