Select Page

Per cada 25€ de compra al Mercat Municipal, el client és obsequiat amb una bossa isotèrmica per transportar els productes.

Hui ha donat inici al Mercat Municipal una nova campanya de promoció del producte de proximitat baix el títol “Mantén la frescor”. Un lema que, com el mateix reprodueix, vol transmetre la frescor i el poc temps que passa des de la recollida dels productes fins a la seua arribada a taula quan es tracta de productes de km 0 o de proximitat.

“Volem fomentar la venda de productes de proximitat i de temporada, com fem sempre des del Mercat Municipal”; explica Pepa Moltó, secretària de l’Associació de Concessionaris del Mercat Municipal; qui apunta que la campanya també aborda la sostenibilitat del medi ambient i és continuista a les llançades anteriorment.

La campanya s’estén pels mercats de la Província d’Alacant, baix el paraigua de Facpyme, Federació Alacantina de Comerç i Confemercats, Confederació d’Empresaris de Comerç, Serveis i Autònoms de la Comunitat Valenciana, apunta Moltó, que exposa que “la campanya Mantén  la frescor també aborda la reducció de l’ús del plàstic amb la reutilització dels contenidors portadors de productes frescos i també té present l’objecte de fidelització i obsequi als clients”.

Pepa Moltó recorda que hi ha molta gent que va a comprar al centre amb cotxe i esta campanya també està pensada perquè puga transportar els productes de la millor manera possible fins a casa seua, sense tacar el cotxe i mantenint la temperatura dels productes. “Amb la mateixa frescor amb què han arribat els productes des del mar o la terra al mercat volem que arriben a les cases”; comenta Pepa Moltó.

Les bosses Isotèrmiques seran repartides entre els clients la compra dels quals supere els 25€ i són els mateixos llocs de venda els que les entrega. Se’n repartiran 3.000 exemplars fins a acabar existències.

Des de la regidoria de Comerç es dóna una vegada més suport al Mercat Municipal recolzant les seues accions, com és el cas d’esta campanya “Mantén la frescor”. L´edil d´àrea, Jose Maria Borja recorda que el comerç d´Altea, en general, és comerç de proximitat, amb tots els beneficis que per al client té este tipus de negoci i en particular ho és també el Mercat Municipal. Un punt de venda ubicat al  un lloc neuràlgic d’Altea, com és l’Avda. Jaume I.

Pin It on Pinterest