Select Page

El cicle de concerts de La Ruta de les Ermites inaugura este 2010 una pàgina web en què poder accedir a tota la informació que es necessite. El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, informava sobre esta nova pàgina digital “on es pot tindre la informació detallada del cicle de concerts que es duran a terme estos dies”. L’ adreça és www.larutadelesermites.com amb la que es pot accedir a la informació de cada un dels concerts, currículums dels músics i una breu ressenya històrica de les ermites. Zaragoza ha fet insistència en la necessitat poder comptar amb “ferramentes informatives d’este tipus per a estar al dia ja que internet és ara com ara el mitjà d’informació actual més ràpid i més còmode, per açò, era necessari donar a conéixer els nostres projectes més rellevants a través d’esta plataforma informativa”. El regidor ha agraït la labor de Fernando Trageníes “en l’elaboració d’esta web tan completa. És una web activa en què els continguts, si és necessari, seran renovats diàriament”.
El regidor ha recordat que “la Ruta de les ermites és un dels cicles musicals més rellevants de la comarca, on cada any el nombre d’assistents es multiplica considerablement, l’ambient que podem respirar en les ermites, el camp i la música convergixen de forma quasi màgica”.

Pin It on Pinterest