Select Page

Del 15 al 30 de març amb entrada lliure i gratuïta.

La Ruta de les Ermites 2024 començarà demà divendres 15 de març amb un concert inaugural, “Cants des de l’ànima”, a la Casa de Cultura a càrrec de la soprano Claudia Menor, el baríton Pedro Lluch i Juan Carlos Vázquez al piano. Així ho han donat a conèixer l´edil de Cultura, Pepa Victoria Pérez i el coordinador de la iniciativa, Juan Tomás Laviós.

Com ha recordat la regidora, “la Ruta de les Ermites és un cicle musical totalment consolidat amb més de 20 anys d’existència, que cada any va creixent en nombre de concerts i en qualitat dels mateixos i com és sabut, es tracta d’un recorregut per les diferents ermites i església del municipi”.

En esta edició són 11 els concerts que es faran i començaran de forma extraordinària, este any, a la Casa de Cultura per donar una arrancada a la Setmana Santa i després, com és habitual, el dijous anterior al Dijous Sant, la cita és l’Església Parroquial de Santa Anna a Altea la Vella, on segueix el recorregut habitual. Hi ha assenyalat la responsable municipal de Cultura.

Pel que fa al contingut dels diferents concerts, ha sigut el coordinador del cicle qui l’ha detallat i ressaltat la qualitat de tots ells en els seus diferents estils i formats.

Programa de concerts 

Divendres 15 de març, concert inaugural a la Casa de Cultura “Cants de l’Ànima”

21 de març, Església de Santa Anna d’Altea la Vella a les 19:30h. Camerata Aitana amb “Música sacra” a càrrec de la soprano Pepi Lloret; el baríton Javier Rubio; V. Antón i M. Asensi, violins; F. Pastor, violoncel i T. Llinares a l’òrgan.

22 de març, a les 19:30 a la Capella de Villa Gadea, concert del quartet “Jazzeando in Sax”, format per David Castelló, Eladio Sellés, Moisés Olcina i Raúl Richart.

23 de març a l’Ermita de Santa Bàrbara a les 12:00h, concert “Miradas” amb Marcos Ventura al violoncel i Maria Eugenia Palomares al piano.

24 de març La cita és a l’Església Parroquial Verge del Consol en què Fabrizzio Fiziur dirigirà “Serenata”- Gran Partita de W.A. Mozart, a les 18:00 h.

25 de març, A l’Ermita de Sant Isidre a les 19:00h, “Ecos del passat” amb Alba Signes, violí, i Maria Eugenia Palomares al piano.

26 de març, al convent de l’Olla, concert a càrrec del trio “Sorolla” a les 19:00h.

27 de març, a les 19:00h a l’Ermita de Sant Roc, Jordi Vercher a la trompeta, David Sánchez, trompa i Neus Vercher al piano, interpretaran “Del Classicisme als nostres dies”.

28 de març, a l’Ermita de Sant Antoni, a les 19:00h, “MaBC Duo: Spanish Dreams” amb Dani Belloví i Aaron Cristófol, clarinet baix i percussió.

29 de març a les 12:00h a l’Ermita de Sant Tomàs, Tierry C. Fouet, guitarra i Jose A. Ripoll Saxofón ens portaran a una “Viatge pels segles XVII al XX”.

30 de març, a les 12:00h a l’Ermita de Sant Lluís, “Musicaltea amb Chamber Music” a càrrec de Robert Forgács i Andrea Roselló, violins; Runzhi Chen, viola; Hugo Junquera clarinet i Enrique Igual, violoncel.

Per concloure, Pepa Victoria Pérez i Juan Tomás Laviós conviden a la ciutadania d’Altea i visitants que gaudeixin d’aquests concerts que es duen a terme a escenaris bells com són les ermites d’Altea i altres espais singulars.

Pin It on Pinterest