Select Page

Un any més, la regidoria de Cultura posa en marxa el cicle de concerts La Ruta de les Ermites. Un projecte consolidat de la Setmana Santa alteana, que s’inaugurarà el 7 d’abril a l’Església Parroquial de Santa Anna d’Altea la Vella i conclourà el 16 d’abril a l’Ermita de Sant Lluís; així ho ha donat a conèixer l’edil d’àrea, Aurora Serrat.

Són deu els concerts que tindran lloc en els diferents temples i ermites del municipi, amb el recorregut de costum d’edicions anteriors. La programació serà variada i es podrà escoltar solistes, agrupacions amb música religiosa, música clàssica, música barroca, música tradicional, entre altres gèneres. A més a més, entre els músics participants en els concerts, hi haurà un nodrit nombre d’alteans i destacades figures i veus.

Programa d’actuacions:

  • Dijous 7 d’abril a les 19:30h, Quintet de Metalls de la S.R.M. a l’Església Santa Anna de  Altea la Vella.
  • Divendres 8 d’abril a les 19:30h, Musicaltea – Scherzo Strings a Vil.la Gadea.
  • Dissabte 9 d’abril, Camerata Ars Cantica de Benidorm a l’ermita de Santa Bàrbara.
  • Diumenge 10 d’abril a les 18:00h, Harmonie Ensemble a la Parròquia Nostra Senyora del Consol d’Altea.
  • Dilluns 11 d’abril a les 19:00h, Tubarum Convivium – Trio Cabanilles a l’ermita de Sant Isidre.
  • Dimarts 12 d’abril a les 19:00h, Dúo Soirée al Convent de l’Olla.
  • Dimecres 13 d’abril a les 19:00h, Trio Sinfonietta a l’ermita de Sant Roc.
  • Dijous 14 d’abril a les 19:00h, Orquestra Pols i Pua SFA a l’ermita de Sant Antoni.
  • Divendres 15 d’abril a les 12:00h, Trio Guitarra, Flauta i percussió a l’ermita de Sant Tomàs.
  • Dissabte 16 d’abril a les 12:00h, Beige Duo a l’ermita de Sant Lluis.

Serrat agraeix a les distintes comissions de festes de les ermites la seua col·laboració i el suport que donen a esta exitosa iniciativa cultural de la Setmana Santa alteana. A més a més, convida a alteans, residents a la comarca i visitants a gaudir d’estos concerts gratuïts celebrats en la seua majoria a les ermites del terme municipal, situades en els bells paratges de l’horta alteana.

Pin It on Pinterest