Select Page

La representació realitzada divendres passat a Palau Altea “Senyora Butterfly” va ser un complet èxit de públic perquè es va aconseguir l’ocupació del total de localitats. Així ho ha donat a conéixer el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza afegint “els artistes van ser aplaudits per tots els presents a la finalització de l’acte sobretot la soprano Tsvetana Bandalovska en el paper de Cio-Cio San així com va encantar la interpretació del cor Misaki de Japó”.
Així mateix, Zaragoza ha explicat que “Opera 2001 ha iniciat amb esta producció la gira operística 2010 amb gran èxit en totes les seues representacions. Esta obra ja porta més de 32 representacions en tota Espanya i ha representat una ocasió excepcional per a recuperar l’òpera en la comarca i a Palau Altea. Es tracta del tercer muntatge que sobre esta òpera fa la companyia Opera 2001 basada, en esta ocasió, en allò que s’ha produït a Itàlia per l’escenògraf Alfredo Troisi”.
En esta ocasió, es va poder disfrutar de la música de Puccini interpretada per l’Orquestra Simfònica de Pleyen (Bulgària) sota la direcció de Martín Mazik.

Pin It on Pinterest