Select Page

 La responsable de la regidoria d’Igualtat, Gemma Córcoles ha donat a conéixer el programa d’activitats organitzat per a celebrar el Dia Internacional de la Dona Treballadora; hui 8 de març. Córcoles ha iniciat la seua compareixença felicitant les dones i ha explicat que “el programa inclou activitats des de hui fins a final d’any”. Entre elles, programes de ràdio, xarrades, tallers, exposicions, i inclús una campanya interna destinada als treballadores i treballadors de l’Ajuntament denominada “llenguatge per a la igualtat en la comunicació”.


Com ha indicat l’edil, el passat 5 de març va tindre lloc la X Trobada de Dones de la Marina Baixa, celebrat a Finestrat, en el que també van participar alteanes.


“Hui s’emetran dos programes de ràdio, u pel matí i un altre a la vesprada a les 16:00h, en els que es parlarà dels motius d’esta celebració i també diverses dones del municipi comptaran les seues experiències personals a l’hora de lluitar per la igualtat”, ha comentat Córcoles, qui minuciosament ha descrit el programa d’activitats organitzat.


PROGRAMA
Ø 9 de març, a les 19h al Centre Social tindrà lloc una xarrada coure l’origen de la malaltia i l’equilibri emocional a través de les Flores de Bach.
Ø 11 de març, de 10:30 a 20:00h en el CEAM, exposició de mantellines i mantons.
A les 21:00h al Centre Social, videoforum amb la pel·lícula “davall el sol de la Toscana”.
Ø 12 de març, a la seu de l’Associació d’Ames de Casa d’Altea la Vella a les 19:30h, tindrà lloc una xarrada impartida per Infodona, titulada “envellir en femení”.
Ø 13 de març al Centre Cultural d’Altea la Vella a les 18:30h, de Vellea Res posarà en escena l’obra “la Corrala de Curro Melindres”.
Ø 17 de març al Centre Social d’Altea a les 18:00h es durà a terme un Taller d’associacions, organitzat per Gestors CAM. Per a participar en este taller és necessari inscriure’s prèviament al Centre Social.
Ø 24 de març al Centre Social d’Altea a les 189:00h, tindrà lloc una xarrada sobre regulació laboral denominada “Empleada de Llar coneix els teus drets”, dirigida per CCOO.
Ø El 25 de març al Centre Social a les 18:00h es desenvoluparà el taller “Altea és nom de dóna”, en el que es farà un repàs de qual ha sigut l’aportació de la dona en la societat alteana en distints àmbits, com poden ser l’econòmic, social i cultural. Per a participar és necessària inscripció, que es materialitzarà al Centre Social.


A més d’estes activitats, Gemma Córcoles ha ressenyat que “hui mateix es posen en marxa diferents actuacions dirigides al foment de la igualtat entre hòmens i dones, a través de distintes activitats promogudes per la Regidoria d’Igualtat, com és per exemple una campanya interna dirigida a tots els treballadors/es de l’Ajuntament; un taller d’informàtica dirigida a dones menors de 60 anys i no jubilades, a què podran inscriure’s al Centre Social; tallers als Instituts dirigits a la prevenció de la violència de gènere; i tallers dirigits a diferents col·lectius de la població, on s’abordarà la situació de la dona del municipi d’Altea en l’actualitat respecte a altres països i del passat”.


“Amb totes estes actuacions que he anomenat es posa en marxa el treball per a dur a terme el Pla d’Igualtat de l’Ajuntament i el municipi d’Altea” ha conclòs l’edil socialista.

Pin It on Pinterest