Select Page

Els 44 alumnes de la Universitat de l’Experiència d’Altea i Benidorm han viatjat recentment a Múrcia per a conéixer el seu centre històric. Este viatge forma part de les múltiples activitats alternatives a les classes de formació que s’incorporen en el programa anual de la Universitat de l’Experiència a Altea. El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, ha explicat la visita consistent en “un recorregut per la ciutat i pels seus museus com el Museu Salzillo i el convent de les Clares”.


Així mateix, Zaragoza ha explicat que esta activitat no és única “perquè es desenvolupen diverses al llarg de l’any ja vam anar a veure l’exposició de Sorolla a València, al Vall d’Ebo, a Alacant a veure l’exposició de Rodin i estem preparant una a Castelló”.


El regidor ha recordat que la Universitat de l’Experiència la realitzen persones majors de 55 anys i que Altea és una de què compta amb el nombre més gran d’alumnes.


 

Pin It on Pinterest