Select Page

Rutes guiades gratuïtes organitzades per la Tourist Info.

Els dies 6 i 7 d’abril, a les 12:00h des de la Tourist Info Altea situada al Carret Sant Pere 14, es durà a terme sengles rutes guiades fins al Poble Antic passant pels diferents barris històrics del centre del municipi, segons informa la regidora de Turisme, Xelo González.

“Es tracta de rutes guiades gratuïtes que tenen per objecte donar a conèixer el patrimoni cultural i històric del nostre municipi en unes dates en què Altea compta amb un gran nombre de visitants que ens trien per passar els dies de vacances i oci”; comenta la responsable municipal de Turisme.

A més, el dia 8 d’abril es realitzarà una ruta infantil teatralitzada en què dos intrèpids detectius exploradors busquen valents i audaços per a la seua nova expedició. Per ser un del vostre equip haureu de resoldre els misteris amagats als llocs més bells de la vila d’Altea i resoldre l’enigma. Aconseguiràs ser un dels components del seu equip i convertir-te en “explorador o exploradora” del nostre bell poble descobrint els misteris de la seua ruta?

Per participar d’estes activitats cal inscripció prèvia a touristinfo@altea.es o telefonant al 965 84 41 14.

Xelo González convida a la participació i recorda que la Tourist Info Altea romandrà oberta cada dia de Setmana Santa i s’ampliarà el servei amb el Punt Info a la Mostra d’Artesania, Plaça de l’Església, amb horari de 12:00h a 14 :00h i de 17:00 a 21:00h des de dimecres 5 fins diumenge 9 d’abril.

Pin It on Pinterest