Select Page

L’agrupació d’alteans que diumenge passat van organitzar una barbacoa solidària a favor dels damnificats d’Haití ha vist compensat el seu treball amb la recaptació de 5.070€ . Diners que en el dia de hui ha sigut entregat de forma oficial al president de l’agrupació local de Creu Roja, Pedro Juan Juliá, en presència de l’alcalde i del president de l’Associació de Moros i Cristians. L’entrega ha sigut efectuada per Mario Ensone, impulsor de la iniciativa.


Com a primer edil alteà, Andrés Ripoll ha agraït la nombrosa participació dels alteans; ha felicitat a l’organització el treball realitzat; així com també ha donat les gràcies a totes aquelles empreses col·laboradores. I ha afegit, “l’Ajuntament només ha sigut un col·laborador més en esta iniciativa solidària”.


“Amb els diners recaptats es poden fer moltes coses a Haití. Dóna gust veure com respon el poble d’Altea quan s’organitza un acte solidari; la qual cosa demostra que els alteans són solidaris”, ha comentat Ripoll.
Des de l’organització, Mario Ensone, ha agraït la col·laboració del poble d’Altea i ha detallat que les previsions que s’havien fet van ser sobrepassades, “pel que vam haver d’anar a buscar més menjar”.


Segons les dades aportades per este, van ser 250 Kg. de costelles, 500 Kg. de xoriço, 200 hamburgueses i centenars de pastissets les que es van repartir entre el miler d’assistents. “Els costos han sigut molt baixos perquè els proveïdors han col·laborat moltíssim i ens han cobrat els productes a preu de cost o inclús ens han regalat la mitat del que servix”,hi ha assenyalat Ensone. Qui ha aprofitat per a donar les gràcies també a les empreses col·laboradores “perquè gràcies a elles la recaptació és important”.


I com ja es va anunciar durant la presentació de la iniciativa, els diners recaptats ha anat a parar a les mans de Creu Roja i serà ingressat en el compte nacional obert per a ajudar a Haití; així ho ha donat a conéixer el president local de la ONG Pedro Juan Juliá. Juliá també ha tingut paraules d’agraïment, tant per als organitzadors com per a les empreses col·laboradores, els assistents i l’Ajuntament.
Finalment s’ha fet entrega dels diners en efectiu, que ha passat de mans de l’organització a les de Creu Roja.

Pin It on Pinterest