Select Page

La regidoria de Benestar Animal i el músic i impulsor Germán Elul parlen de gran èxit del “Woofstock” i lliuren a la protectora la recaptació.

El passat 16 de març tenia lloc, al restaurant Mister X, el concert “Woofstock” a favor de la Societat Protectora d’Animals i Plantes de la Marina Baixa. Un esdeveniment organitzat per la regidoria de Benestar Animal d’Altea, el músic Germán Elul i Altea Blues Project, els beneficis del qual han estat lliurats hui a esta entitat i que ascendeixen a la gens menyspreable xifra de 1.746€.

D´èxit total ha qualificat l´organització este concert i com ha explicat l´edil de Benestar Animal, Anna Lanuza, la recaptació íntegra va destinada a la Protectora d´Animals de la Marina, ubicada a Benidorm, que “és amb la què l´Ajuntament d´Altea té conveni i és l’encarregada dels animals que es recullen al nostre municipi”.

Segons les dades aportades per Lanuza, estos gairebé 2.000€, recaptats a través de la venda d’entrades, venda d’articles per a animals i samarretes dissenyades per l’artista Martuxa, es faran servir en atenció veterinària, alimentació i també al condicionament de zona de “la gatera”.

En paraules de l´edil, “ha sigut tot un plaer poder formar part d’este projecte en què s’ha bolcat molta gent, com han sigut l’àrea de sanitat municipal amb la tècnica Ana Cabrera al capdavant; Germán Elul, que ha mostrat molta sensibilitat i empatia cap a les causes com esta, a més de la que ja coneixem cap a la música; músics, empreses col·laboradores i públic. Entre tots s’ha aconseguit esta destacable xifra de diners destinada per als animals que són a la protectora d’animals i que són rescatats de maltractament, entorns no saludables i abandó, entre d’altres”.

La responsable municipal de Sanitat i Benestar Animal ha agraït la col·laboració de tots els implicats en este primer concert benèfic a favor dels animals de la protectora i ha disculpat la no presència de la responsable de la protectora, Pilar López Cepeda, que per un motiu d’última hora relacionat amb la protectora no ha pogut estar present en el lliurament dels fons recaptats.

Per part seua, Germán Elul s’ha mostrat emocionat amb els resultats d’un esdeveniment organitzat en només un mes. “Jo feia temps que pensava de quina manera es podia ajudar els gossets i gats maltractats i abandonats i l’únic camí que vaig veure era crear un esdeveniment així. Amb l’ajuda de les col·laboracions que he rebut, entre elles de músics del municipi, amics, empreses i la regidoria, s’ha aconseguit recaptar la xifra interessant de gairebé 2.000€”. Ha declarat Elul, que ha incitat a la seua repetició i millora.

Finalment, Ana Cabrera, responsable tècnica de l’àrea de Sanitat, ha volgut agrair a Germán la iniciativa. “Ens va semblar una bona idea i amb molt poc temps ens sembla increïble el que s’ha recaptat i el nombre de gent que s’hi ha bolcat”. “Ha sigut el primer concert d’este tipus, hi ha moltes coses que es poden millorar, però és el primer i em sembla que tot ha sigut un èxit”. Ha conclòs Ana Cabrera.

Xifres d’animals abandonats i recuperats a Altea en un any

Segons les xifres facilitades per la protectora de Benidorm al departament municipal de Benestar Animal d’Altea, en el període que va des de l’octubre del 2022 fins a l’octubre del 2023, a Altea es van recollir i van portar a esta entitat 96 animals, dels quals 52 eren gossos i 44 gats. D’estos, l’octubre passat, 26 eren adoptats; 24 recuperats pels seus amos i 18 morts; per això quedaven a l’alberg 28.

La Policia Local d’Altea fa, de mitjana, entre 40 i 50 intervencions mensuals relacionades amb animals.

Pin It on Pinterest