Select Page

L’activitat tindrà lloc del 7 a l’11 d’agost en el Centre Juvenil

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea, representada per Germán Manjón, ha organitzat un taller de teatre per a la joventut del poble. El taller serà del 7 a l’11 d’agost amb horari de 10:30h a 13:30h, té les places limitades i aquest es troba destinat per a joves d’entre 12 i 17 anys.

“El taller té com a objectiu acostar les arts escèniques a la joventut del poble. En aquesta formació treballarem la consciència corporal, la presència i la imaginació a través del moviment, construint un espai segur on compartir passions i interessos comuns”, ha explicat l’edil Germán Manjón i els organitzadors del taller. La activitat es realitzarà en el Centre Juvenil.

Les places s’atorgaran per ordre d’inscripció. Per a apuntar-se es pot enviar un mail a joventut@altea.es o contactar amb el telèfon 661689083. La companyia de teatre “Misèria i companyia” serà l’encarregada de realitzar el taller amb els seus integrants Nara Pérez i Daniel Tormo.

Pin It on Pinterest