Select Page

Palau Altea dissabte 6 de març a les 20.30 h


Els coneguts actors de l’Alqueria Blanca Juan Gea i Lola Moltó presenten l’estrena absoluta de l’obra “El mussol i la gata” este dissabte 6 de març a Palau Altea. La companyia Ornitorincs amb la producció de Germinal Produccions, inicien este 2010 amb l’estrena d’esta obra original de Bill Manhoff dirigida per Jaime Pujol. El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, ha recordat la professionalitat dels dos protagonistes “molt coneguts pel seu treball en la sèrie valenciana l’Alqueria Blanca”.


L’obra tracta d’una història d’amor, l’aventura d’acceptar la pròpia realitat i la de l’altre per a poder amar-se. Dos persones viuen i treballen en l’anonimat d’una gran ciutat: ella és una prostituta amb aspiracions d’actriu i ell és un dependent de llibreria amb pretensions d’escriptor. La incapacitat d’acceptar-se a ells mateixos els impedix acceptar a l’altre tal com és. Però l’amor, que es passeja per camins secrets i sorprenents, pot destruir murs si estem disposats a provar la dolça possibilitat de ser feliços. Una comèdia amb el to tragicòmic de les nostres vides.

Pin It on Pinterest