Select Page

L’actriu Concha Velasco interpretarà este diumenge 28 de febrer a Madame Rosa en “La vida per davant”. Des de Cultura, el regidora Miquel Zaragoza ha qualificat esta interpretació “una de les millors de la seua carrera que l’ha convertit en aspirant al Premi Max en la categoria de “Millor Actriu Protagonista” competint amb Blanca Portillo i Rosa María Sardà”. Així mateix, Zaragoza ha explicat el guió de l’obra “és una història de marginats narrada per Momo, un xiquet àrab que viu a la pensió de la senyora Rosa, una vella exprostituta jueua, supervivent d’Auschwitz, que acull xiquets abandonats en un suburbi de París”.
L’autor de l’obra és Romain Gary davall el pseudònim d’Emile Ajar amb l’adaptació de Xavier Jaillard i la traducció de Josep Maria Vidal, ha sigut dirigida per Josep María Pou. Junt amb Concha Velasco actua José Luis Fernández en el paper de Youssef Kadir; Carles Canut com a Doctor Katz i Rubén d’Eguia, Momo. 

Pin It on Pinterest