Select Page

La mostra romandrà oberta al públic fins al proper 24 d’abril.

A mig dia de hui ha tingut lloc a Palau Altea la inauguració de l’exposició “Personatges”, que arriba al Centre d’Arts de la mà de la Fundació Frax. A la cita han acudit l’alcalde, Diego Zaragozí, l’edil de Cultura, Pepa Victoria Pérez i el president de la fundació esmentada, Matías Pérez Such, entre d’altres.

“Personatges és la continuació d’una exposició que ja va estar a Palau Altea fa algun temps i hi podem gaudir de 17 obres d’artistes, alguns vinculats a Altea”, ha comentat l’edil de Cultura, Pepa Victoria Pérez, en el transcurs de la inauguració.

Com ha recordat la responsable municipal de Cultura, l’exposició pot ser visitada dimarts i dijous a la vesprada i sempre que hi haja alguna actuació a Palau Altea fins al 24 d’abril, en el cas de Personatges. Pepa Victoria Pérez ha convidat a alteans, alteanes i residents a la Comarca a visitar la mostra.

Per part seua, el president de la Fundació Frax ha agraït al consistori alteà i a la regidoria de Cultura per la seua col·laboració amb la Fundació.

“El venir al Palau és per a nosaltres important perquè, al meu entendre, és la instal·lació cultural més destacada de la Comarca, que té una programació excepcional i molt de públic i les exposicions que es fan ací són vistes per moltíssimes persones que acudeixen als diferents actes”; ha assenyalat Matías Pérez Such.

Pel que fa al contingut de l’exposició, Pérez Such ha explicat que “és una exposició molt vinculada al terreny on ens trobem. Com ara es diu, Km 0, perquè està molt representada la Facultat de Belles Arts amb la participació de professors, alumnes i artistes relacionats amb la Facultat. Són 17 obres i cadascuna és d’un artista i d’un estil diferent que l’únic que els uneix és que a cada obra hi ha un personatge”.

“Hi ha oli, aquarel·les, fotografia, és a dir, és una representació de moltes tècniques pictòriques i de molts pintors. Esperem que agrade. Hi ha obres molt curioses i algunes impactants”; ha conclòs el president de la Fundació Frax.

 

Pin It on Pinterest