Select Page

La regidora d’Agricultura, Carolina Punset ha presentat els nous cursos formatius que la seua àrea ha previst per als pròxims mesos, entre els que destaquen per la demanda que generen el curs de manipulador de plaguicides; el de manipulador d’aliments i el de poda i recol·lecció.
Com la pròpia edil ha explicat, “en l’àrea d’agricultura continuem apostant per la formació com un dels millors mètodes per a combatre la desocupació. La majoria de cursos que realitzem són necessaris en determinats treballs i en ells s’expedixen certificats d’assistència o títols”.


Carolina Punset ha comentat que “des de l’inici de la legislatura han passat pels distints cursos organitzats més de 300 persones i a excepció de u, la resta han sigut gratuïts tant per als ciutadans com per al consistori, ja que han arribat subvencionats”.


Per a passar a detallar els distints cursos previstos, l’edil de CIPAL ha concretat que la petició d’assistència als mateixos s’haurà de dur a terme en les Oficines municipals d’Atenció al Ciutadà, o al telèfon 96 688 30 10.


El primer curs que tindrà lloc serà el de “Horts escolars ecològics i menjador escolar” que estarà destinat al professorat i es desenvoluparà del 3 de març al 17 de maig.


La segona iniciativa, es realitzarà del 3 al 13 de maig i consistirà en un nou curs de manipulador de plaguicides. “Este curs ja s’ha impartit abans, però donada la demanda que genera hem decidit organitzar un nou”, ha apuntat Punset.


El tercer curs que tindrà lloc serà el de “sanitat en horticultura ecològica”, que tindrà lloc del 17 al 21 de maig, en el que es mostraran tècniques per a mantindre el camp i tractament de les principals plagues.
També l’àrea d’Agricultura té prevista la celebració d’un curs de manipulador d’aliments i un altre de poda i recol·lecció. Les dates de celebració dels mateixos encara no estan concretades, però segons la responsable municipal, “una vegada que tinguem inscrita la gent i se sàpia el nombre de participants, es fixaran les dates”.


 

Pin It on Pinterest