Select Page

El carnestoltes escolar es va celebrar dissabte passat molt a pesar de la mala climatologia amb pluja i fred. La regidora d’Educació i Festes, Pepa Perlés, junt amb el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, i el d’Infraestructures, Santiago Ronda, van estar presents en la festa que es va iniciar a partir de les cinc de la vesprada.
Perlés ha destacat la participació dels xiquets i els pares “molt a pesar del mal temps es van acostar fins a l’avinguda Comunitat Valenciana i van participar molts xiquets i pares que si bé no van ser tants com l’any passat, sí el suficients com per a continuar amb tot allò que s’ha preparat per a eixe dia”. Les animadores van aconseguir fer ballar al públic i els mags van aconseguir els aplaudiments dels presents. A més, es va repartir un berenar per a tots els que fins allí es van acostar. Com a sorpresa, un grup de percussió va animar encara més l’ambient de la vesprada.

Pin It on Pinterest