Select Page

La construcció d’un nou accés des de la Plaça del Mercat ambulant al CP Garganes permetrà l’accés al recinte escolar amb major comoditat i descongestionarà l’entrada principal a l’edifici; així ho ha donat a conéixer l’Equip de Govern a través de l’edil d’Educació, Pepa Perlés i l’alcalde, Andrés Ripoll, durant la visita que han girat a les obres. Una millora en què es contempla la construcció d’un mur entre el col·legi i la plaça, la reforma de la barana del centre i l’execució del nou accés. El cost de l’actuació ascendix a 189.000€ i este va a càrrec del Pla Confiança de la Generalitat.


En el transcurs de la visita, Perlés ha explicat que “es tracta d’una obra reivindicada pel centre i l’AMPA”. L’edil d’educació ha comentat que “l’actuació contempla la neteja d’una zona que s’havia convertit en un abocador, tasca que ja s’ha escomés; el canvi de barana en l’ala este del centre, amb l’objectiu de dotar a la zona d’alguns metres més i així permetre el possible accés d’algun vehicle a la part posterior del centre i finalment construir mur entre la Plaça del Mercat ambulant i el Centre, a més d’un nou per a descongestionar l’entrada principal en les hores d’arribada i eixida dels alumnes”.


Per la seua banda, l’alcalde afegia, “amb esta actuació també es dignifica la Plaça del Mercat ambulant, en la que es duen a terme actes multitudinaris durant les festes patronals”. Ripoll ha reiterat la importància del nou accés al CP Garganes i ha explicat que “esta és una més de les obres del Pla PIP per a Altea que l’Ajuntament està gestionant, però el cost de la qual assumirà directament la Generalitat”.


Finalment, José Luis Castelló, enginyer redactor del projecte, ha parlat de les qüestions tècniques del projecte, com ara l’execució del talús i construcció d’un mur cec, igual que està en la resta del tancament del col·legi amb dos plataformes amb enjardinament. L’obra ha sigut adjudicada a l’empresa Peresa i el termini d’execució este de dos mesos i mig.

Pin It on Pinterest