Select Page

Rubén Suárez presenta en el Centre Social, divendres que ve 5 de febrer a les 20:00h , “Records d’un cantor viatger”. Una retrospectiva musical de la seua carrera, iniciada a Xile, el seu país d’origen, a finals dels anys 70′.


Músic autodidacta nascut en Vinya del Mar, Xile, en 1960. Veí d’Altea des de fa diversos anys, Rubén Suárez es va iniciar tard en la música, a finals dels ’70 i ràpidament va ser integrant-se en el panorama artístic de la seua terra natal. Fins a 1986 quan la seua carrera musical va donar la bolcada definitiva. Els vents van bufar a favor i les circumstàncies van permetre que el seu cant fóra escoltat en altres latituds.


Amb la guitarra a costes i un ciclomotor, este cantor es va llançar a la busca dels pobles d’Amèrica llatina, l’altra, Europa fins a arribar a Espanya. Així naix el nom de “un cantor viatger”, sumant amics i cançons durant els quasi 7 anys que va durar l’experiència.


En enguany de 2010, Rubén complix 50 anys i ha volgut celebrar-ho de la millor manera que sap, compartint la música que sempre li ha acompanyat amb tots els seus amics. Per a açò ha preparat un concert: “Records d’un cantor viatger” amb una selecció de cançons que representen el passat, present i futur de la seua vida musical.


El concert tindrà lloc en el Centre Social el pròxim divendres 5 de febrer a les 20:00h i l’entrada és gratuïta.
                                                                   


 


 

Pin It on Pinterest