Select Page

Del 20 al 27 d’agost, tindrà lloc a Gdynia, Polònia, el Campionat del Món sub-21 per a les classes ILCA 6 i 7, amb presència d’un total de 39 països, entre ells Espanya.

L’equip de la classe ILCA del Club Nàutic d’Altea estarà representat per Gonzalo Suárez, un jove regatista que compta ja amb una llarga trajectòria en esta classe i que, en esta ocasió, es posarà a prova a nivell mundial al costat dels altres 12 regatistes que formen part de l’equip nacional.

Organitzat per l’Associació Internacional de la Classe ILCA, l’Associació Polonesa de iots i acollit per la Marina de la ciutat de Gdynia, el Campionat del Món per a les classes ILCA 6 i 7 arrencarà el proper divendres 20 d’agost, en les categories femenina i masculina.

Un total de 203 regatistes, procedents de països com Austràlia, Argentina, Espanya, Àustria, Canadà, Dinamarca i el Regne Unit, entre d’altres, es jugaran el títol mundial en sub21.España comptarà amb una gran presència en el campionat, participant amb els millors regatistes de tot el territori nacional, els que lluitaran pel títol mundial en les classes ILCA juny Femenina i ILCA 7 Masculina.

El divendres dia 20 d’agost es duran a terme els mesuraments de les embarcacions, donant peu a l’endemà de l’inici de la regata, que s’estendrà fins al dia 27 d’agost.

La regata comptarà amb un camp trapezoïdal en què es realitzaran circuits interns i externs, amb una arribada que serà a sobrevent.

Pin It on Pinterest