Select Page

El regatista del Club Nàutic d’Altea es fa amb la plata a la Copa d’Espanya de la modalitat olímpica de vela lleugera ILCA 7.

El cap de setmana passat el Reial Club Nàutic de Gran Canàries celebrava la Copa d’Espanya d’ILCA 7 amb la participació de 36 esportistes procedents de 5 comunitats autònomes. En representació de la Comunitat Valenciana Gonzalo Suárez finalitzava esta Copa d’Espanya a la segona posició.

El regatista del Club Nàutic d’Altea, Gonzalo Suárez, viatjava a Gran Canàries seleccionat per representar la Comunitat Valenciana en estes nacionals d’ILCA 7, una modalitat de vela amb gran projecció ja que és una de les classes olímpiques.

El divendres 8 de setembre arrencaven les proves a la badia de Las Palmas de Gran Canària. Després de les tres proves disputades este primer dia de regata Suárez es col·locava tercer de la taula empatat a punts amb el segon, el català Ricard Castellví.

Després de dos jornades sense retards atribuïbles a la meteorologia, este diumenge passat el vent es va fer de pregar i fins a les 12.25 hores no era possible donar la primera sortida del dia. El vent era tan juganer com a les dos jornades anteriors, amb diversos canvis de direcció i en intensitat, i anava pujant des dels 7 nusos amb què va començar la primera prova als 13 amb què es va celebrar l’última. Com en les dos primeres jornades, este diumenge els regatistes han competit amb mar plana, calor i cel serè.

Suárez aconseguia finalment guanyar-li el pols a Castellví i gràcies a la seua constància a les nou mànigues disputades finalitzava esta Copa d’Espanya a la segona posició.

Amb un segon i dos tercers com a millors parcials, l’alteà es proclama així subcampió d’Espanya absolut d’ILCA 7.

Pin It on Pinterest