Select Page

L’Associació d’Antics Alumnes de la Universitat de l’Experiència d’Altea, AUNEXA, rendia homenatge a la memòria de Jaime Ronda Orozco en la vesprada d’ahir en el CEAM. Jaime ronda va ser president de l’esmentada associació des de l’any 2006 fins al moment de la seua mort, el 19 d’agost de 2009. L’emotiu acte va estar presidit per l’alcalde, Andrés Ripoll i va comptar amb la presència de la regidora de Benestar Social, Gemma Córcoles i alguns edils de la corporació Municipal; a més de familiars i amics de l’homenatjat.


En nom d’AUNEXA, Rita Zaragozí es va dirigir als presents, recordant la figura de Jaime Ronda i l’activitat que va exercir al capdavant d’AUNEXA. També va tindre unes paraules de record per a l’acabat de morir i membre d’AUNEXA el Dr. Antonio Ferrer i per a concloure la seua intervenció, Zaragozí va agrair al consistori la cessió de l’espai municipal en què s’ha ubicat la placa commemorativa i el suport per a dur a terme la iniciativa. A més va donar les gràcies a Vicente Serra, membre d’AUNEXA que ha sigut la persona encarregada de gestionar l’organització de l’acte.


L’acte va ser clausurat per l’alcalde, qui va qualificar de “important” la labor exercida per Jaime Ronda i va manifestar, “tots recordarem Jaime Ronda més per la intensa activitat que va exercir en pro de la societat alteana, que per esta placa que acabem de descobrir”.

Pin It on Pinterest