Select Page

Dijous que ve 28 de gener, a partir de les 20:00h en el CEAM, tindrà lloc una nova jornada de portes obertes sobre la revisió del Pla General d’Ordenació Urbana. Així ho ha donat a conéixer l’edil d’Urbanisme, Verónica López, el qual ha explicat que durant la mateixa s’exposarà un avanç de les propostes del nou PGOU; previsions de vivenda per a Altea, així com tindrà lloc la presentació del projecte del Corredor Verd, l’execució de la qual anirà a càrrec del Pla PIP de la Generalitat.


Com ha indicat la responsable municipal d’Urbanisme, “el projecte del Corredor Verd resultarà emblemàtic, en tant que unirà distints punts d’Altea a través d’una ruta de vianants i ciclista, i els extrems més precisos del qual es concretaran en la jornada”.


A més, Verónica López ha informat que la jornada comptarà amb la presència i aportacions de Francisco Javier Sogorb Guerra, Gerent de l’Institut Valencià de la Vivenda; Vicente Doménech Gregori, responsable de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Vivenda i l’arquitecte responsable dels treballs de revisió del PGOU, Rosario Berjón Ayuso.


La regidor d’Urbanisme ha conclòs la seua intervenció invitant a tot el municipi d’Altea a assistir a la jornada, amb l’objecte que els ciutadans coneguen de primera mà les diferents propostes que s’estan utilitzant a fi de la revisió.

Pin It on Pinterest