Select Page

La iniciativa és gratuïta i es realitzarà els dijous de 9.30 a 13.30 hores
Ahir es va iniciar el projecte d’assessoria jurídica per a estrangers que ha organitzat la regidoria d’Immigració en col·laboració amb l’Obra Social de la CAM i Comissions Obreres. L’edil responsable de l’àrea, Gemma Córcoles, ha explicat que la iniciativa és gratuïta i es realitzarà els dijous en el Centre Social de 09.30 a 13.30 hores. Així mateix, Córcoles ha recordat que finalitzarà a l’abril i poden assistir totes les persones interessades tan sols sol·licitant cita prèvia en les pròpies dependències municipals o a través del telèfon 96 584 30 75. A més, la regidora socialista ha afirmat que des del departament de Servicis Socials “informarem sobre este servici on s’oferirà assessorament administratiu i legal”.
El projecte permetrà informar els usuaris sobre les novetats de la llei d’estrangeria, documentació per a sol·licitar la residència o l’arrelament social, entre altres. L’objectiu és “facilitar una atenció individualitzada i també l’organització d’activitats grupals com a xarrades o tallers per a explicar qualsevol tema important per als estrangers”, ha detallat la representant de CC.OO, Nilda Garay.
El nou servici ha generat una important demanda, tal com ha desvelat l’edil responsable de l’àrea, “hem hagut de crear un llistat ant les sol·licituds d’atenció que estem rebent i gràcies al que aconseguirem informar jurídicament moltes persones estrangeres a Altea”.

Pin It on Pinterest