Select Page

La regidoria de Joventut i Esports ha organitzat una setmana d’esquí a Grand Valira (Andorra) del 21 al 26 de febrer. L’edil de l’àrea, Eloy Hidalgo, ha presentat les novetats d’enguany que se centren en “obrir les inscripcions a totes les edats i no sols als jóvens de menys de 30 anys així com subvencionar amb 30 euros a tots els empadronats a Altea que desitgen apuntar-se al viatge”. En este sentit, el regidor ha anunciat que “el preu per als alteans serà de 400 euros mentres que per als interessats que residisquen en altres municipis serà de 430 euros”. Així mateix, ha destacat que els esportistes que practiquen snowboard “tindran un suplement de 25 euros i els que porten el seu propi material disfrutaran d’un descompte de 16 euros”.
El preu del viatge inclou el transport en autocar de luxe, ruta per autopista, estada en un hotel de quatre estreles amb règim de pensió completa, esmorzar al restaurant de les pistes, forfet de remuntes il·limitades els cinc dies, lloguer del material d’esquí, deu hores de classes, assegurança i programa d’animació “apres-ski” a les vesprades i nits.
Els interessats i les interessades han d’inscriure’s a les oficines de l’àrea de Joventut i Esports de la Ciutat Esportiva en horari de 8 a 14 hores de dilluns a divendres i dimarts o dijous de 17 a 19 hores. També poden tramitar-se les inscripcions a través del telèfon 96 584 13 34.
El regidor ha animat a tots els alteans i les alteanes que “vinguen a esquiar amb l’Ajuntament ja que ho anem a passar molt bé i practicarem un esport saludable amb gent de totes les edats”.

Pin It on Pinterest