Select Page

La regidoria de Trànsit i Seguretat Ciutadana anuncia que es repetirà la iniciativa per “l’èxit obtingut”


Un total de 643 persones han utilitzat el servici especial de transport públic que va habilitar l’Ajuntament en Nit de cap d’Any. La iniciativa va nàixer a petició de la Filà Templaris i va facilitar els desplaçaments pel municipi el dia 31 de desembre de 07.30 a 07.00 hores.
Segons ha desvelat l’edil de Trànsit i Seguretat Ciutadana, Patricia Mora, es repetirà la iniciativa ja que “l’experiència ha sigut tot un èxit i ha tingut bona acollida per part de la ciutadania”. Així mateix, Mora ha puntualitzat que l’objectiu era que “totes les zones d’Altea estigueren comunicades i que els ciutadans no hagueren de desplaçar-se amb els seus vehicles”.
El servici va transcórrer ininterrompudament des de Palau Altea fins al Port, carretera N-332, Comte d’Altea, Clot de Mingot, Restaurant Els Gesmils i la Plaça de Caixaltea a Altea la Vella. Els interessats van poder utilitzar el transport per tan sols 1,25 euros.

Pin It on Pinterest