Select Page

El regidor d’Infraestructures, Santiago Ronda, ha detallat els treballs duts a terme en la rotonda de l’Av. Juan Alvado per a evitar el lliscament del paviment. Treballs que han consistit en el “fresatge” de l’asfalt i el cost del qual ha ascendit a 1.400€ més IVA. “Amb esta mesura es millora un poc més la seguretat viària en el municipi”, ha afegit l’edil d’àrea, Patricia Mora.
“Amb esta mesura es vol evitar els accidents que es produïen sobretot en ciclomotors a causa de l’estat esvarós del paviment i este ha sigut un treball demandat per l’àrea de Trànsit i Seguretat Ciutadana”, ha explicat Ronda.
Segons Ronda és el gran moviment circulatori de la zona el que ha produït que “sobre l’asfalt es creara una pel·lícula lliscant que feia que els vehicles derraparen”.
Per la seua banda, la responsable de l’àrea de Trànsit i Seguretat Ciutadana, Patricia Mora hi ha assenyalat que “esta és una més de les actuacions que està realitzant l’Equip de Govern per a millorar la seguretat viària dels conductors, de vehicles i de ciclomotors, ja que havíem detectat que l’asfaltat d’esta rotonda era esvarós i s’havia incrementat el nombre d’accidents”.
Mora ha puntualitzat que tenint en compte l’exhaustiu estudi de la seguretat viària que està realitzant la Policia Local, s’ha considerat convenient realitzar un tractament en l’asfaltat de l’esmentada rotonda per a evitar el nombre d’accidents que es produïen. Per a concloure l’edil socialista ha assegurat que es continuaran realitzant totes les intervencions que siguen necessàries amb l’objectiu de millorar la seguretat viària en el municipi.


 

Pin It on Pinterest