Select Page

Amb motiu de la Setmana Santa s’ha preparat un dispositiu especial de vigilància i seguretat per a la nostra localitat. Ha indicat l’edil de Trànsit i Seguretat Ciutadana, Deo Sánchez; qui ha explicat que “es reforçarà el servei de vigilància al Passeig Marítim i Nucli Antic, així com la vigilància d’urbanitzacions i platges. A més, s’oferiran els serveis en ocasió de les processons i els diferents actes organitzats durant estos dies, als quals la Policia donarà cobertura juntament amb el personal de Protecció Civil d’Altea”.

A més de les tasques de vigilància, es prestarà especial atenció al trànsit i al compliment de les ordenances municipals; ha afegit l´edil.

Restriccions al Poble Antic

Des del dijous Sant 28 de març, a les 12:00h i fins a les 00:00h del dilluns de Pasqua 1 d’abril, romandran tancats al trànsit de vehicles els carrers Sant Josep, Sant Miquel i carrer Fondo, a excepció dels residents autoritzats que compten amb la targeta d’accés en vigor i els vehicles de mercaderies per a càrrega i descàrrega els dies laborals en horari de 08.00 a 12.00 hores.

Quedarà restringit l’estacionament al nucli antic:

Dijous 28 de març amb motiu del Via Crucis, carrers Portal Vell, Calvari, Alcoi, Plaça Sant Xoxim i carrer Porrat des de les 17:00 hores.

Divendres 29 de març amb motiu de la Processó del Sant Enterrament, carrer Fons, Portal Vell, Calvari, Alcoi, Plaça Sant Xoxim i carrer Porrat des de les 17:00 hores.

Dissabte 30 de març amb motiu de la processó de la Trobada, carrers Portal Vell i Fons des de les 17.00 hores.

Restriccions a Altea La Vella

Divendres 29 de març, amb motiu del Via Crucis, els carrers Cura Llinares, Calvari, Sant Joan, Carrer Fondo i Santa Anna, des de les 10:00 hores fins a finalització de l’acte i els mateixos carrers des de les 17:00 hores per la Processó del Sant Enterrament, fins a finalitzar la processó.

Trànsit des de l’Olla d’Altea cap a nucli urbà

Després de diverses gestions amb l’empresa encarregada de fer les obres del pont del ferrocarril, s’ha acordat que des de dijous 29 a la vesprada quede habilitat el trànsit per l’antic escorxador en sentit Altea. “D’esta manera es pretén facilitar l’accés al nucli antic i agilitzar el trànsit del carrer Comte d’Altea per accedir a Altea”; ha detallat Deo Sánchez, responsable municipal de Trànsit i Seguretat Ciutadana.

 

Pin It on Pinterest