Select Page

Altea comptarà amb dues noves rotondes en la N-332 que permeten una millor regulació del trànsit i milloren la seguretat. Estes dues actuacions van ser sol·licitades per l’Ajuntament d’Altea al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, al costat d’altres tres que estan pendents d’aprovació. Totes dues rotondes es realitzaran en la zona de la carretera que des d’el mes de juny passat té titularitat municipal.

“És necessari regular el trànsit en la carretera, sobretot en uns certs punts, per això des del Consistori sol·licitem al Ministeri cinc rotondes en les zones de Cap Blanc, el viaducte de la Carbonera, Gadea, Illa d’Altea i la que considerem més necessària per seguretat i per a agilitació del trànsit, en el tram d’Altea la Vella amb l’autopista. Ja han sigut aprovades dos d’elles, i esperem que en el menor temps possible es puguen executar les cinc”, ha comentat Diego Zaragozí, regidor d’Infraestructures.

La primera de les obres serà la substitució de l’actual glorieta partida en el viaducte de la Carbonera per una nova glorieta completa i noves senyalitzacions amb la finalitat de millorar la fluïdesa de la circulació. Aquesta obra, que començarà en els pròxims dies, tindrà un termini d’execució d’un mes i un pressupost de 48.264,35 euros.

L’altra actuació, en la zona de tolerància industrial de Cap Blanc, on actualment hi ha una intersecció que prioritza el trànsit del tronc de la N-332 i presenta insuficient capacitat d’emmagatzematge, especialment per a vehicles llargs. Per això, s’instal·larà una glorieta que permeta prescindir dels semàfors i no prioritze cap direcció. El pressupost és de 39.240,29 euros i també té un termini d’execució d’un mes.

 

Pin It on Pinterest