Select Page

L’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, ha defés hui en la inauguració del Fòrum Empresaris “la millora de la imatge de les empreses com a fórmula per a mantindre la productivitat i augmentar-la”. Així ho comunicava enfront d’un nombrós grup d’empresaris alteans i acompanyat del regidor de Comerç, Miquel Zaragoza tots invitats per la Caixa d’Estalvis del Mediterrani per a participar en el Fòrum Empresaris i assistir a la conferència de José Amiguet “La reputació social de les empreses com a valor estratègic”.
Junt amb l’alcalde, es trobaven Miguel Alvado i Luis Crespo, directors de les dos sucursals CAM a Altea. Ripoll ha continuat remarcant “una mercantil que es preocupe d’estos temes tindrà un avantatge competitiu enfront d’altres que no ho facen. Per tot açò, és important assistir a este tipus de fòrums perquè permeten aprendre com es pot millorar en una empresa per a aconseguir una millor percepció de la mateixa per part dels consumidors”. En eixe sentit, Alvado ha subratllat les paraules de l’alcalde indicant “la imatge corporativa és un element essencial per al desenvolupament reeixit de l’empresa en el mercat i el concepte de reputació que àmplia i engloba a la de la imatge on no sols s’ha de tindre en compte el producte i la política comercial, sinó també s’ha de cuidar la funció social de l’empresa”.
El conferenciant, José Amiguet, és professor de Creació de Valor afegit en la Marca, de Creativitat Publicitària i de les Relacions Públiques així com doctor en Ciències de la Informació per la Universitat Complutense de Madrid. La seua conferència ha tingut lloc en l’Hotel Vila Gadea i s’engloba en un cicle de xarrades organitzades per la CAM “Fòrum empresaris” que han sigut desenvolupades amb anterioritat a Benidorm, Alfàs i La Vila amb altres temàtiques. 

Pin It on Pinterest