Select Page

Dijous passat a les 20:00h en la Fundacción Schlotter tenia lloc la presentació en societat de la nova revista VESARTE que Edita la Fundació Bastetania. Darrere d’esta Jorge Fernández oferia una conferència sobre la Biennal de l’Havana. L’acte va estar presidit per l’alcalde, Andrés Ripoll i va comptar també amb la presència del Regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, el president de la Fundació Bastetania i el mateix Eberhard Schlotter, a més dels patrons de la Fundació que porta el seu nom.
La presentació de la revista va anar a càrrec d’una dels seus corresponsals, Pilar Viviente, professora de la Facultat de Belles Arts alteana, qui va parlar del contingut de la mateixa i va augurar els millors desitjos per a la publicació.
Després de la presentació de la revista, l’expert en art i professor cubà, Jorge Fernández, iniciava a Altea una sèrie de conferències que desenvoluparà a Espanya.
Fernández és director del Centre d’Art Contemporani Wilfredo Lam; director de la X Biennal d’Art de L’Havana; i Professor de l’Institut Superior d’Art (ISA) de L’Havana, Cuba.

Pin It on Pinterest