Select Page

L’obra de l’artista de la Vila Joiosa estarà exposada fins al 12 de novembre

La Casa Toni El Fuster-Fundació Schlotter va acollir divendres passat, 14 d’octubre, la inauguració de l’exposició ‘Poètiques de la Llum” de Ximo Vaello (artista plàstic, visual i activista cultural). L’edil de Cultura, Aurora Serrat, i l’artista van ser els encarregats d’inaugurar la mostra en la qual es poden trobar escultures que fan poesia jugant amb la foscor i la llum, a més, també hi ha pintures i obres gràfiques en la planta baixa.

Exposició situada a la Casa Toni Fuster-Fundació Schlotter romandrà oberta fins al pròxim 12 de novembre. El seu horari de visites és de dimarts a dissabte de 10.30 a 13.30 i de 17.00 a 20:00horas.

La responsable de l’àrea, Aurora Serrat, va donar l’enhorabona a l’artista i va destacar: “Ximo Vaello ha fet nombroses exposicions i sèries a llarg de la seua carrera artística amb moltíssimes tècniques de creació, desmotant la seua gran polivalència. La fotografia i la pintura se sumen a les escultures i instal·lacions d’aquesta exposició que comporta una gran faena”.

Per part seua, l’artista de la Vila Joiosa, Ximo Vaello, va comentar que “l’exposició juga amb el concepte de buscar una llum dins de les foscors, com vivim en una època que tendeix a la foscor, he intentat buscar llums en les meues obres. Per aquest motiu en l’exposició es pot trobar diferents treballs meus de diferents èpoques, però totes juguen amb la idea de la llum”.

En la primera planta de l’exposició se situen les escultures de videoinstal·lació i en la part de baix les obres gràfiques i pintures.

L’artista finalitzava explicant la seua idea de la llum: “la llum és aquell estat que ens permet definir el que s’oculta en l’ombra, materialitzar els cossos, situar-los en l’espai, visualitzar la raó i el desig, crear el moviment o imaginar-lo sobre la quietud”.

Pin It on Pinterest