Select Page

La mostra romandrà oberta al públic fins al 21 de gener

La Casa Toni El Fuster-Fundació Schlotter va acollir dimecres passat, 22 d’octubre, la inauguració de l’exposició “Freaks Peep-Show” de Lourdes Santamaría i Sylvia Lenaers. L’edil de Cultura, Aurora Serrat, i les artistes van ser els encarregats d’inaugurar la mostra.

El duo Lou et Syl, format per la professora de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Miguel Hernándezde Elx, Lorda Santamaria, i la professora de la Universitat Politècnica de València, Sylvia Lenaers, han inaugurat “Freaks Peep-Xou” en la Fundació Eberhard Schlotter d’Altea. Aquesta exposició està comissariada per la professora de la UMH, Elia Torrecilla, i romandrà oberta al públic fins al 21 de gener de 2023. El seu horari de visites és de dimarts a dissabte de 10.30 a 13.30 i de 17.00 a 20:00horas.

La responsable de l’àrea, Aurora Serrat, va donar l’enhorabona a les artistes i va destacar: “aquesta exposició dual que inaugurem és l’última d’aquest present any, és una mostra que crea una sèrie d’imatges d’anatomies de la melancolia.”

El projecte expositiu, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea a través de Regidoria de Cultura, construeix un gabinet de rareses que mostren obres i aspectes relacionats amb les categories de la bogeria, el fetitxisme, l’anatomia, el voyeurisme i la infància perduda.

Aquestes imatges construeixen la narrativa del projecte, mostrat mitjançant diverses instal·lacions realitzades amb diferents tècniques gràfiques i processos escultòrics que van des de gravats, collages analògics i digitals, fotografies, objectes trobats, fins a pintura sobre teixit i art tèxtil, creant una sèrie d’imatges d’anatomies de la melancolia o la repressió o exaltació dels desitjos.

Pin It on Pinterest