Select Page

El projecte organitzat entre les regidories de Benestar Social i Joventut i Esports, Un estiu sense drogues, tindrà el seu resultat este divendres 30 d’octubre a les 20 h i al Centre Social amb l’estrena del curtmetratge “No t’ho pots perdre”. Un grup de jóvens d’entre 12 i 17 anys ha desenvolupat al llarg d’este estiu este projecte que consistia en la filmació d’un curt amb la temàtica del rebuig de les drogues.
“Esta iniciativa s’emmarca dins de les activitats que du a terme la Unitat de Prevenció de Drogodependències”, ha explicat la regidora de Benestar Social, Gemma Córcoles, afegint que s’ha aconseguit el principal objectiu que era “mostrar als jóvens la tipologia de drogues existents i s’ha aconseguit que coneguen el perill que té el seu consum”. Per la seua banda, Eloy Hidalgo des de Joventut i Esports no ha volgut donar per conclòs tot este projecte avançant que “s’ha invitat a la regidora de Cultura d’Alfàs perquè tracte d’incloure’l en el Festival de Cine del municipi i s’enviarà a tots els instituts per al seu visionat”.
En total han sigut 12 els jóvens participants en la iniciativa, que ha comptat amb el finançament del SERVEF, en el cas del personal, i de la Diputació d’Alacant, que ha sufragat els gastos de material. En total el cost del projecte ha ascendit a quasi 6.000€.


 

Pin It on Pinterest