Select Page

Dissabte passat 17 d’octubre es va celebrar a Altea, amb un rotund èxit, el festival de música tradicional valenciana “Cant a la Serena” organitzat per la formació alteana Pas de Quatre i que ha comptat amb el suport total de l’Ajuntament d’Altea i la regidoria de Cultura.


Més de 200 persones van assistir a una nit de tradicions que començava amb un sopar i es coronava amb les actuacions, que després van poder disfrutar, d’agrupacions i solistes especialitzats a recuperar les tradicions musicals de la nostra terra com els organitzadors de l’esdeveniment Pas de Quatre, La Gorgera de Xirimiters de Gata, Fermí Pardo, Josep Aparici, El Trio de Vent de Benissa, Les cobletes de l’Alfàs o La Revetla d’Algebelí de Mallorca
La falta d’informació i festivals dedicats a difondre la cultura i arrels del poble valencià ha sigut el que ha impulsat els membres de Pas de Quatre a dur a terme esta trobada musical del que l’edil de cultura Miguel Zaragoza ha destacat el seu gran èxit de participació i ha avançat que podria ser el primer de molts altres per la seua qualitat cultural i alta participació tant d’artistes com de públic ja que inclús alguns espontanis es van llançar a cantar temes típics de la nostra zona.

Pin It on Pinterest