Select Page

Dimarts que ve, 20 d’octubre a les 19:00h, tindrà lloc al Centre Social una xarrada a càrrec de Carlos Andreu, en la que parlarà de motivació en els temps d’incertesa. Es tracta d’una activitat emmarcada en el projecte Jeturbe Emprén 2009-2010 i que té lloc a Altea gràcies al conveni de col·laboració firmat entre Jeturbe i l’Ajuntament a través de la Regidoria de Comerç.
Com ha explicat l’edil de Comerç, Miquel Zaragoza, durant la presentació d’esta xarrada, “esta és una xarrada que està inclosa en el Pla de Formació Comarcal dissenyat per Jeturbe, en el que Altea està present gràcies al conveni de col·laboració que vam firmar l’Ajuntament i Jeturbe fa uns mesos”.
Acompanyant a Zaragoza ha estat Alberto Gutiérrez, representant de Jeturbe, que ha comentat que “esta ponència s’inclou dins d’una sèrie de xarrades que ja van començar en el mes de maig i que van dirigides a l’empresari”.
Carlos Andreu és llicenciat en Dret i va concretar els seus estudis a la universitat de Califòrnia; l’any 2002 comença la seua trajectòria formant directius en empreses nacionals i internacionals; també ha publicat diferents llibres relacionats amb la seua professió; i tracta la motivació i actituds que té l’empresari. Una àmplia trajectòria professional que es pot consultar en la seua pàgina web: www.carlosandreu.com.
L’entrada a la xarrada de matí, 20 d’octubre, és lliure. Per a més informació sobre Jeturbe i la seua activitat pot dirigir-se a la pàgina web de l’Associació de Jóvens Empresaris de Benidorm i comarca: www.jeturbe.Org

Pin It on Pinterest