Select Page

Diumenge que ve, 18 d’octubre a partir de les 9:30h i des de la Ciutat Esportiva, tindrà lloc la sexta edició de la Carrera Popular contra el Càncer que organitza la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer i la regidoria de Joventut i Esports; així ho han donat a conéixer la presidenta de l’entitat a Altea, Gloria Pérez i l’edil responsable d’Àrea, Eloy Hidalgo.


Davall el lema “Marxa per la Vida”, se celebrarà la present edició i “tots aquells que vullguem, diumenge que ve podrem col·laborar amb AECC i reconéixer-li la labor tan important que fa a més de col·laborar econòmicament amb l’associació”, ha comentat Hidalgo.
El regidor ha agraït la col·laboració de distintes entitats i la implicació d’altres regidories, com són la de Benestar Social, Infraestructures i Trànsit.
El recorregut de la carrera serà l’habitual: Des de la Ciutat Esportiva, pel camí del riu s’arribarà al passeig de Sant Pere, camí de l’Albir fins a la rotonda del passeig Cap Blanc i tornada. Una distància que es podrà realitzar o bé caminant o bé corrent, segons han detallat des de l’organització. Per als que vullguen cobrir el recorregut caminant l’eixida tindrà lloc a les 9:30h i per als que trien la modalitat de córrer l’eixida tindrà lloc a les 10:00h.
El preu de la inscripció és de 3€, a més d’existir el dorsal 0, destinat a arreplegar les aportacions que vullguen realitzar persones o entitats que no puguen participar en la carrera. “Les integrants de la Junta local estem venent tiquets de 3€ perquè qui desitge col·laborar puga fer-ho”, ha puntualitzat la presidenta de l’associació a Altea, qui ha explicat que els diners que es recapte estarà destinat a la prevenció, investigació, atenció psicològica a malalts i familiars i a la Unitat de Cures Pal·liatives.
La presidenta Local d’AECC ha animat a alteans i residents en la comarca a participar i col·laborar amb esta noble causa que és la lluita contra esta malaltia; “demanem per favor que participe la gent i gràcies per ajudar-nos una vegada més”.
Acompanyant la presidenta d’AECC i el regidor de Joventut en la presentació de la Carrera Popular han estat l’edil de Benestar Social, Gemma Córcoles i Feli Navarro membre de la Junta d’AECC. Esta última ha recordat que AECC ja té la loteria de Nadal a la venda i el número és el 39.784. Navarro ha recordat que els primers dimecres de cada mes, al Centre Social, de 18 a 19h AECC té atenció al públic.
Les inscripcions per a participar es poden dur a terme des de ja mateix a l’Oficina de Joventut i Esports de 08:00 a 24 hores de dilluns a divendres i també de 17 a 19:00h els dijous.


 

Pin It on Pinterest