Select Page

La regidoria d’Urbanisme de l’ajuntament d’Altea ha informat sobre la quantitat d’avantprojectes presentats en el nou concurs d’idees per al disseny i posterior construcció de la futura guarderia municipal. L’edil socialista de l’àrea, Verónica López, informa que “s’han entregat un total de 45 propostes, amb l’objectiu d’avaluar de manera conjunta el projecte i la millor solució per a realitzar el Centre Educatiu”.


 Segons López “en estos moments els cinc arquitectes que componen el comité d’experts estan realitzant l’estudi de tots els avantprojectes”. Des d’Urbanisme s’espera que per a finals del mes d’octubre es conega la millor proposta per a fer realitat la construcció del Centre d’Educació Infantil de Primer Cicle, que serà finançat pel Pla Confiança o PIP.
La regidoria no coneixerà les distintes propostes que estan en estudi fins que el comité d’experts emeta un criteri, “dotant així de transparència a este projecte, un dels objectius de l’actual equip de govern”, afirma Verónica López.


La valoració inicial d’este procés és molt positiva per a la regidoria com també per a l’àrea d’educació, ja que “la realitat a hores d’ara és que d’este concurs es parla en tota la comarca de la Marina Baixa, donant difusió al procediment que s’està realitzant a Altea”.


Un dels objectius d’Urbanisme és donar protagonisme a la qualitat arquitectònica i a la construcció d’obres amb el consegüent cost i termini definits en el plec tècnic.
 

Pin It on Pinterest