Select Page

A primera hora del matí, l’Equip de Govern, encapçalat per l’alcalde i l’edil d’Esports, han comprovat a peu d’obra l’avançat estat d’execució de la Ciutat Esportiva d’Altea la Vella. Un projecte de millora i ampliació de les instal·lacions existents, el cost del qual ascendix a més de 900.000€ que són finançats pel Pla E.


En el transcurs de la visita, l’edil d’àrea, Eloy Hidalgo, ha ressenyat l’avançat estat de les obres i ha avançat que a finals del mes de novembre podrien entrar en ús les instal·lacions. Infraestructures que inclouen la connexió a la xarxa elèctrica general, una millora i ampliació dels vestuaris, la creació d’un camp de futbol 7 de gespa artificial, la construcció d’un parc infantil, una zona d’exercicis per a persones majors, una zona d’aparcament i també un lloc destinat a zona d’esplai. A més, segons les dades aportades per Hidalgo s’ha reservat un espai per a l’execució de pistes de petanca i de pàdel en una futura concessió.


A totes estes millores assenyalades l’edil d’Esports ha afegit l’edificació d’un mur de contenció al voltant de les instal·lacions així com l’asfaltat del carrer d’accés a les mateixes. “És un projecte complet i complex. Esta és una de les obres emblemàtiques i destaques que s’estan executant gràcies al Pla E i estem contents perquè les obres s’estan executant a bon ritme i es va reflectint el que en un principi estava en paper i ara va sent una realitat”, ha conclòs Eloy Hidalgo.


Recordem que l’obra va ser concedida en el seu dia a l’empresa alteana TYOSA.


Per la seua banda, l’alcalde, Andrés Ripoll, ha manifestat satisfacció a l’observar l’avanç que han patit les obres i ha qualificat de necessària l’acció de “dotar de més infraestructures esportives a Altea perquè l’espai destinat a l’esport que en l’actualitat tenim està col·lapsat. L’aconseguir este nou espai que inclou enllumenat perquè puga ser utilitzat sempre i no sols quan hi ha hores de sol i a més, el parc infantil i les distintes zones habilitades, satisfà perquè dins de poc tots els veïns d’Altea podrem utilitzar estes instal·lacions”.


Ripoll ha recordat que Altea tenia aprovats 18 projectes en el Pla E, dels quals 12 ja han conclòs la seua execució. “Este és el de major envergadura per la complicació que suposava el traslladar fins ací la xarxa de mitja tensió i, a més, ara també hem enganxat estes infraestructures a la xarxa general de sanejament”, apunta el primer edil qui ha conclòs dient, “estem dotant a Altea i Altea la Vella d’un espai i infraestructures que necessitàvem”.


 

Pin It on Pinterest