Select Page

Encarna Llinares, acompanyada per l’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, junt amb l’Equip de Govern i el secretari de la Subdelegació del Govern a Alacant, l’alteà José Pérez Grau, ha visitat este matí l’obra de construcció de la Plaça Pública i l’Arxiu Municipal al Pla de Castell. Una infraestructura el cost de la qual ascendix a 345.000€ i és finançada pel Pla E del Govern Central.


Durant la visita els assistents han pogut constatar l’avançat estat d’execució i tant Ripoll com Llinares han subratllat la millora de l’entorn que propicia l’execució d’esta plaça.
Des d’Alcaldia, Andrés Ripoll ha agraït a la subdelegada del Govern esta segona visita de la subdelegada ja que abans de donar inici els projectes del Pla E Llinares va voler conéixer-los de primera mà i es va traslladar fins a Altea per a visitar la zona.
Ripoll ha comentat, “de les 19 obres que contempla el Pla E a Altea, valorades en 4 milions d’euros i repartides a cobrir distintes necessitats existents al municipi, ara ja només continuen les obres en 5 d’elles, la resta estan acabades”. A més d’estes 19 actuacions, el primer edil alteà ha recordat l’actuació de millora que està duent a terme la Confederació Hidrogràfica del Xúquer al Riu Algar.
Per la seua part, la subdelegada del Govern a la província, ha manifestat satisfacció per comprovar que les obres estan complint amb els terminis establits. “Esta obra és la primera que vaig visitar com a subdelegada del Govern i quan hem vist el canvi radical i la millora dels servicis per als ciutadans, cada dia podem dir més alt i clar l’encert del Pla del Govern d’Espanya per a dinamitzar l’economia i crear ocupació”, ha afegit Llinares.
En la seua intervenció Encarna Llinares ha destacat l’objectiu del Pla de crear ocupació i hi ha recordat que l’execució dels 19 projectes a Altea ha suposat treball per a 347 persones, de les quals 88 es trobaven en situació de desocupació. “No sols és important la creació de 88 llocs de treball, sinó que la resta també, perquè de no ser per estes obres les empreses haurien d’haver despedit a molta gent”, ha assegurat la representant a la província del Govern de la nació.
La subdelegada ha felicitat l’alcalde pel transcurs de les obres i ha incitat a la Generalitat a posar en marxa les obres del Pla Confiança. “No em cansaré d’insistir-li al president Camps que menys parlar i més fer, que és el que està fent El Govern d’Espanya”, ha declarat Encarna Llinares qui ha conclòs les seues paraules avançant el contingut del nou Pla que el Govern Central posarà en marxa en 2010 per a dotar als municipis d’Espanya de noves infraestructures: “este nou Pla anirà d’acord amb la Llei de l’Economia Sostenible que aprovarà el Govern i que té com a objectius la sostenibilitat i el tema social perquè el Govern Central treballa perquè les persones més desfavorides tinguen garantides les seues prestacions per la qual cosa aquells projectes basats en l’atenció social atindran cabuda en este Pla”. 

Pin It on Pinterest