Select Page

L’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll i l’edil de Festes, Pepa Perles, han invitat als alteans i visitants a participar en els distints actes que tindran lloc en els pròxims dies amb motiu de les Festes Patronals; paraules que s’han succeït durant la presentació del Programa de Festes, organitzat per la Comissió de Festes del Santíssim Crist del Sagrario 2009, encapçalada pel Clavari Javier Rojo i l’Associació de Moros i Cristians Sant Blai, presidida per Jordi Picó.


“Des de la regidoria de Festes anime a tots els alteans a participar en cada un dels actes, s’obliden per uns dies dels problemes i disfruten de les festes”, ha comentat Perles.


 En el transcurs de la compareixença i en nom de l’Ajuntament, l’alcalde ha agraït, tant a la Comissió del Crist com a l’Associació de Moros i Cristians, l’esforç i treball realitzat al llarg de l’any. “Treball que ara es plasma en tota una sèrie d’actes destinats al plaer de tots els alteans”, ha indicat el primer edil. Ripoll ha conclòs la seua intervenció animant a la població a participar i desitjant bones festes al poble d’Altea.


Del Programa d’Actes han parlat els seus organitzadors, sent Picó qui donara a conéixer els esdeveniments organitzats directament per l’associació que presidix, com són les entrades mora i cristiana, les ambaixades, el café fester, el sopar de càrrecs, la presentació de trages, etc.


De la resta d’actes, organitzats per la Comissió del Crist ha sigut Javier Rojo qui ha oferit tot tipus de detalls: Des de les cercaviles, fins a les revetles, passant per Coronació de Reina i presentació de dames, misses, processó, castell de focs artificials, revetla amb els famosos grups La Frontera i La Guàrdia, entre molts altres.Nota: Programa d’actes en el fitxer adjunt.

Pin It on Pinterest