Select Page

Des del dia 14 al 20 de setembre tindrà lloc la Campanya de Vacunació Antiràbica 2009, organitzada per la regidoria de Sanitat en col·laboració amb la totalitat de clíniques veterinàries del municipi; així ho ha donat a conéixer la responsable municipal d’àrea, Carolina Punset. L’edil ha informat que, “per un preu reduït de 16€, la campanya inclou, en qualsevol clínica veterinària del municipi, la vacuna antiràbica, la desparasitació de l’animal i una revisió general del mateix”.


La regidora de Sanitat ha aclarit que no es pot accedir a este preu reduït si l’animal no està prèviament identificat amb microxip i cartilla sanitària. “No està inclòs en el preu el microxip i el passaport, sinó que l’animal ha de tindre estos requisits abans. Ara bé, també pot fer-se tot al mateix temps i aprofitar la visita al veterinari per a identificar l’animal i vacunar-lo”, ha puntualitzat l’edil.


Des de Sanitat, Carolina Punset ha animat a tots els amos de gossos a aprofitar esta setmana i complir amb l’obligació de vacunar el seu animal contra la ràbia. L’horari de la campanya l’establixen les pròpies clíniques veterinàries. Més informació en www.altea.es en el apartat de sanitat, veterinaris.


 


 

Pin It on Pinterest