Select Page

La regidora de Seguretat Ciutadana, Patricia Mora, s’ha reunit amb els voluntaris de l’Agrupació de Protecció Civil d’Altea per a felicitar-los per la “extraordinària actuació” portada a cap durant el concert que Chambao va oferir dissabte passat a Altea, a què van assistir més de 3.000 persones. “Han sigut diversos els esdeveniments en què ha participat l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil i des de la Regidoria estem molt satisfets de la labor altruista que estan duent a terme els seus membres”, ha assegurat l’edil socialista.


Patricia Mora ha destacat els resultats obtinguts en les tasques de col·laboració que s’ha encomanat als membres de l’Agrupació i elogiat la “professionalitat que estan demostrant en tot moment”.


La responsable municipal de Seguretat Ciutadana ha reiterat el seu agraïment als membres de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil d’Altea i ha invitat tots aquells ciutadans que desitgen formar part de la mateixa a què ho facen. Per a això hauran de presentar una instància en les Oficines municipals d’Atenció al Ciutadà.


En un altre ordre d’assumptes, l’edil s’ha referit a les recents manifestacions realitzades per antics membres de l’esmentada Agrupació que han decidit abandonar-la; “com a responsable de la seguretat en el municipi, em sent totalment decebuda amb l’actitud que han pres aquells membres que han optat per abandonar l’Agrupació moments abans de realitzar un servici, incomplint així el reglament de Protecció Civil, en el que s’establixen els deures i obligacions dels voluntaris”.


Respecte als motius que argumenten com a detonants de l’abandó, “en cap moment se m’han comunicat. No han demanat res, ni m’han traslladat els problemes que segons ells existien”, afirma Patricia Mora; qui a més afig, “diuen que demanaven el nomenament d’un cap. Doncs, este estava anomenat de manera accidental i era el que ells mateixos van proposar. Inclús es va donar la circumstància que el passat 21 d’agost este cap accidental em remet un escrit en el que demana que s’inicie un procés sancionador a un dels voluntaris. Voluntari que també ha abandonat l’Agrupació. Davant d’açò demane que deixen de costat les crítiques destructives i ens deixen tirar endavant els projectes, com és este de l’Agrupació de Protecció Civil”.


Com a responsable de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, Patricia Mora ha anunciat que “si es reiteren les calúmnies, com per exemple la que l’assegurança de responsabilitat de voluntaris no està en regla, es prendran les mesures judicials oportunes, perquè això no és cert”.


Finalment, Patricia Mora ha manifestat, “pense que esta és una maniobra orquestrada per un grup de  l’ Oposició, que durant els seus 12 anys de govern no va ser capaç de posar en marxa l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil i ara el que vol és boicotejar-la. Davant d’açò el que demane és que deixen de realitzar crítiques destructives i ens deixen tirar endavant els projectes, com és este de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil”.


 


 



 

Pin It on Pinterest