Select Page

El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, ha presentat l’obra guanyadora de Balconades 2009. Una pintura amb molt de color creada per Elia Torrecilla, estudiant de Belles Arts en la Facultat alteana. “Agraïsc molt el que s’haja premiat la meua obra i pense que Balconades és una activitat preciosa que ompli els carrers d’Altea de color”, ha comentat la guardonada.



Segons les dades aportades pel responsable municipal de Cultura, en la present edició de Balconades han participat 78 obres, “el nombre més elevat de totes les edicions hi ha hi que hagut fins al moment; per la qual cosa hi hem hagut d’ampliar a dos carrers més la mostra”, ha apuntat Zaragoza.


Miquel Zaragoza ha explicat que “en el jurat han participat un representant de cada grup municipal i també un artista proposat per a cada un d’ells; però estem pensant que l’any que ve siguen els propis artistes de les obres participants els que voten l’obra guanyadora”.


Com ve sent habitual, l’obra guanyadora Balconades serà la imatge de la tarjeta nadalenca de l’Ajuntament d’Altea.


L’edil socialista ha conclòs la seua intervenció avançant que la setmana que ve s’inaugurarà en L’Alfàs del Pi una exposició amb les obres seleccionades de Balconades 2009. L’exposició serà itinerant, ja que està previst que es puga admirar també en el Palau Comtal de Cocentaina en breu.


Per la seua banda, l’artista ha manifestat sentir-se molt contenta per la distinció que la seua obra “Amb títol” ha rebut. Referent a l’obra, Torrecilla hi ha assenyalat, “per a mi els rostres són un tema recurrent i el color el més important. M’agrada l’abstracció i pense que la pintura és una manera d’expressió”.


 

Pin It on Pinterest