Select Page

L’edil afirma que la clausura encara “no és oficial”
 
La regidora de Sanitat, Carolina Punset, davant les declaracions emeses per l’edil independent, Paca Sevila, respecte a la possible clausura del Consultori Mèdic de Sant Pere ha respost que «estem en contra d’aquesta decisió» i que «des de l’equip de Govern treballem per evitar-ho». A més, l’edil també ha puntualitzat que la Direcció Comarcal de Sanitat ha anunciat la decisió «extraoficialment» i encara no s’ha rebut cap notificació oficial en l’Ajuntament referent a això. Punset ha afirmat que «els ciutadans poden estar segurs que quan tinguem més informació els la traslladarem de forma immediata, però ara no podem ni hem d’emetre comunicats negatius perquè no volem generar inseguretat». L’edil ha matisat que «considerem el tancament com un greu error». La regidora de Sanitat també ha subratllat que «no podem permetre de cap manera que s’acuse a l’equip de Govern d’incapacitat o de nul·la sensibilitat sobre aquest assumpte», ja que «estem treballant al costat dels afectats per a arreplegar signatures contra el tancament del Consultori, fet que estem promovent des de la regidoria de Sanitat». A més, Punset ha remarcat que l’alcalde, Andrés Ripoll, s’ha reunit amb la Direcció Comarcal per a manifestar «la seua frontal oposició al tancament», el que també ha comunicat als responsables de la conselleria de Sanitat. Punset ha insistit que «hem manifestat la nostra rotunda oposició de manera reiterada des que Conselleria va anunciar les seues intencions». Pel que fa a aquest punt, ha afirmat que «estarem al costat dels afectats i tots junts intentarem evitar que es realitze el tancament del Consultori» encara que ha recordat que la decisió final «depén exclusivament del Govern Autonòmic de Conselleria». Finalment, la regidora de Sanitat ha destacat que «no tenim notícies, ni tampoc la Secretaria de la Comissió Informativa de Sanitat de la presentació de cap moció plenària sobre el tema, però si es presentara, seríem els primers interessats en aprovar-la per unanimitat per a mantenir el Consultori i així es traslladarà en el pròxim Consell Local de Salut».

Pin It on Pinterest