Select Page

Pepa Perles i Santiago Ronda, edils d’Educació i Infraestructures, respectivament, han presentat en el Col·legi Públic Les Rotes les millores dutes a terme durant les vacances de Setmana Santa en aquest centre. Entre les obres executades destaca la construcció d’una font en l’espai de les pistes polideportives. «Es tracta d’una font molt reivindicada pels alumnes que arriba després de 10 anys de peticions», ha assenyalat Perles.
«La font en les pistes era una demanda del col·legi de fa més de 10 anys. Una demanda que la feien els xiquets en la revista De pe a pa. Bé, doncs a partir de matí els xiquets de Les Rotes podran gaudir d’una font en les pistes», ha afegit la responsable municipal d’Educació.
Pepa Perles ha comentat que a més de la font s’han portat a terme una sèrie reparacions en les voreres i rampes adjacents al centre; així com s’han fumigat i netejat els vidres de tots els col·legis del municipi. «La pretensió d’aquest Equip de Govern, a part de fer les inversions, és mantenir les infraestructures perquè no envellisquen i calga canviar-les; com així va ocórrer amb els banys del Blanquinal», ha declarat la regidora d’Educació.
Per la seua banda, el regidor d’Infraestructures, àrea que ha assumit les obres, ha explicat que la font ha estat construïda amb la mateixa estructura que una altra ja existent en les instal·lacions del CP i que «a partir de demà els xiquets no hauran de desplaçar-se per a beure». Respecte a les altres millores realitzades, Ronda ha detallat que «s’ha condicionat la vorera de l’accés principal del col·legi; s’ha modificat una rampa de minusvàlids que precedeix el menjador, i que fins i tot li ha donat accés des del propi carrer».
«Vull significar que el tancament de les pistes es va fer l’any passat d’acord a les noves exigències de la Conselleria i que també es condicionaran les parets laterals de les pistes», ha conclòs Santiago Ronda.

Pin It on Pinterest