Select Page

L’Alcalde socialista, Andrés Ripoll, ha contestat a les recriminacions que des del Grup Municipal Popular li ha fet l’edil Mª Pepa Rostoll referents al projecte de Regeneració del Front Litoral. Davant les acusacions de deixadesa en la constitució de la Comissió de Seguiment, el primer edil ha explicat que «una de les condicions de la Comissió és que fóra paritària i vaig remetre una carta a la Directora General perquè nomenara els representants del Ministeri de Costes en la Comissió i encara no els han nomenat».
«Vaig reunir als portaveus dels grups municipals per a comunicar-los les novetats que hi havien referents a això, entre elles que s’ha resolt una de les al·legacions i s’ha elaborat un informe que també vaig remetre a tots els grups. Ara només falta l’informe de qualitat mediambiental perquè es puga posar en marxa el projecte», ha afegit Andrés Ripoll.
Respecte a la qüestió de pressupost, plantejada pel PP, Ripoll ha detallat que «en els pressupostos existeix una partida global de la qual s’habilitarà la partida pressupostària pertinent per a començar a treballar en el projecte quan estiga totalment aprovat».

Pin It on Pinterest