Select Page

 Des de les files del Grup Municipal Popular, l’edil Mª Pepa Rostoll ha acusat a l’Alcalde, Andrés Ripoll de no tenir interés en l’execució del projecte de Regeneració del Front Litoral. Afirmacions que realitzava la regidora popular en roda de premsa i que ja va fer en la passada sessió plenària del mes de març, durant el torn de precs i preguntes, quan va instar a l’Alcalde a formar la Comissió de Seguiment del citat projecte.
«La creació de la Comissió de Seguiment del Front Litoral va ser recolzada per tots els grups polítics fa mesos i no obstant això, l’Equip de Govern segueix sense constituir-la, evitant així donar cap informació sobre la situació actual», ha declarat l’edil popular. Rostoll ha reiterat una sèrie de qüestions que ja va plantejar en el Ple, com per exemple per què el PSOE no va presentar cap esmena als Pressupostos Generals de l’Estat que no inclouen partida destinada a aquest projecte i per què va votar en contra de la presentada pel PP. Unes preguntes que Rostoll demana que tinguen respostes clares «per a demostrar als ciutadans que està interessat en el tema», referint-se a l’Alcalde.
Mª Pepa Rostoll ha conclòs la seua compareixença en roda de premsa indicant, «el PSOE a Altea ha utilitzat de forma reiterada aquest projecte com reclam electoral per a després deixar-lo oblidat, permetent d’una forma submissa i partidista que el Govern de la Nació vaja en contra dels interessos del nostre municipi».

Pin It on Pinterest